Valori nutriţionale

Carnea de vită are cea mai mare cantitate de substanţe nutritive dintre toate alimentele bogate în proteine.

De aceea nutriţioniştii ne recomandă să consumăm cel puţin o dată pe săptămână carne de vită pentru un aport ridicat de energie.

Declaraţie nutriţională pentru 100 g produs

Produs Valoare energetică Grăsimi Din care
acizi graşi
saturaţi
Glucide Din care
zaharuri
Proteine Sare
Muşchi de vită 502kj/ 124kcal 3,0 g 1,5 g <0,5 g <0,5 g 23 g 0,13 g
Antricot de vită fără os 493kj/ 117kcal 3,2 g 1,6 g <0,5 g <0,5 g 22 g 0,14 g
Vrăbioară de vită fără os 449kj/ 106kcal 2,6 g 1,2 g <0,5 g <0,5 g 21 g 0,13 g
Pulpă de vită fără os 392kj/ 92kcal 0,6 g 0,3 g <0,5 g <0,5 g 22 g 0,13 g
Spată de mânzat fără os 436kj/ 103kcal 1,9 g 0,9 g <0,5 g <0,5 g 21 g 0,17 g
Osso buco de vită 414kJ/ 98 kcal 1,0 g 0,6 g <0,5 g <0,5 g 22 g 0,18 g
Vrăbioară de vită cu os 580kJ/ 138kcal 6,5 g 3,1 g <0,5 g <0,5 g 20 g 0,16 g
Coadă de vită 736kJ/ 177kcal 12 g 4,5 g <0,5 g <0,5 g 18 g 0,33 g
Coaste de vită feliate 1605kj/ 389kcal 38 g 20 g <0,5 g <0,5 g 13 g 0,15 g
Oase tubulare de vită 3327kJ/ 809kcal 90 g 49 g <0,5 g <0,5 g 1 g 0,1 g