Ingrediente:
- 500 g muşchi de vită,
- 1 linguriţă seminţe de chimion,
- frunzele de la o legătură de pătrunjel,
- 1 ardei iute roşu,
- 1 linguriţă frunze de cimbru,
- 4 linguri ulei de măsline,
- 2 linguri oţet de vin roşu.
Mod de preparare:
Se prăjesc seminţele de chimion timp de 30 de secunde şi apoi se pun într-un bol.
Se adaugă pătrunjelul tocat, ardeiul iute tocat mărunt, cimbrul, uleiul şi oţetul. Se asezonează cu piper şi sare.
Se aşează friptura pe o farfurie şi se unge cu un sfert din dressing. Se lasă la marinat timp de minim 1 oră la frigider.
Se încinge bine grătarul şi se pune pe foc circa 5 minute pe fiecare parte, dupa cât de bine făcută preferi carnea.
Se serveşte cu restul de dressing deasupra.