Muşchi de vită la grătar

Ingrediente:

muschigratar

  • 500 g muşchi de vită,
  • 1 linguriţă seminţe de chimion,
  • frunzele de la o legătură de pătrunjel,
  • 1 ardei iute roşu,
  • 1 linguriţă frunze de cimbru,
  • 4 linguri ulei de măsline,
  • 2 linguri oţet de vin roşu.

 

Mod de preparare:

Se prăjesc seminţele de chimion timp de 30 de secunde şi apoi se pun într-un bol.

Se adaugă pătrunjelul tocat, ardeiul iute tocat mărunt, cimbrul, uleiul şi oţetul. Se asezonează cu piper şi sare.

Se aşează friptura pe o farfurie şi se unge cu un sfert din dressing. Se lasă la marinat timp de minim 1 oră la frigider.

Se încinge bine grătarul şi se pune pe foc circa 5 minute pe fiecare parte, dupa cât de bine făcută preferi carnea.

Se serveşte cu restul de dressing deasupra.

Carne de vită
cu origine
ROMÂNIA