Companie

doly_com

Doly-Com a fost înfiinţată în 1997 la Botoşani, de către Iulian şi Doina Căzăcuţ, antreprenori locali, care au construit compania cu entuziasm şi cu responsabilitatea lucrului bine făcut.
Operăm cea mai mare unitate de abatorizare de bovine din România şi suntem unul dintre cei mai mari ambalatori de carne proaspătă din ţară.

Primul moment important în evoluţia companiei a venit în 1999 când am achiziţionat punctul de sacrificare din localitatea Roma, judeţul Botoşani, acesta fiind transformat radical printr-un proces amplu de tehnologizare pentru a ajunge la standardele europene şi pentru a respecta reglementările în vigoare.

Din 2002 am început să colaborăm cu unul dintre cei mai importanţi parteneri pe plan local, METRO România, furnizând produse proaspete pentru toată reţeau de magazine a retailerului. Mai târziu, în 2005, ne-am extins reţeaua de distribuţie stabilind parteneriate cu Carrefour, iar apoi cu Kaufland şi Lidl.

În 2006 am accesat piaţa internaţională şi am început să exportăm în vestul Europei. În scurt timp partenerii de pe piaţa externă s-au convins de calitatea cărnii româneşti, iar Carpathian Beef a început să fie distribuită pe pieţele din Franţa, Germania, Italia, Suedia, Polonia şi alte ţări.

Trei ani mai târziu am decis să extindem din nou abatorul printr-o nouă secţie de abatorizare de bovine.

Am înţeles că viitorul cărnii de vită este dat de mărcile de producător şi am mizat în continuare pe calitatea cărnii de vită de provenienţă românească. Astfel, în 2011, am creat brand-ul Carpathian Beef, care include produse proaspete de carne de vită precum şi vită maturată, fiind primul brand de acest gen din România.

Află mai multe despre Doly-Com » www.kravys.eu

Carne de vită
cu origine
ROMÂNIA