Carpathian Beef este primul brand românesc sub care se comercializează şi carne de vită ROMÂNEASCĂ maturată!

Suntem un brand cu o misiune: să transformăm carnea de vită dintr-o provocare culinară într-o reuşită gourmet. Să dăm măsura gustului cărnii de vită, readucând savoarea naturală în fiecare farfurie. Să spunem clar şi transparent povestea, stăruinţa, tradiţia şi ştiinţa din spatele fiecărei bucăţi de carne.

Am creat Carpathian Beef ca să recâştigăm ceea ce a devenit o vagă amintire – gustul tradiţional, autentic.

De aceea, selecţionăm cu atenţie vite crescute exclusiv în România, liber, pe păşuni.

Astfel readucem în farfurie gustul natural, distinct şi plăcut al cărnii de vită.

Află mai multe » Vita românească

Tradiţia merge şi mai departe pentru că putem adăuga aromei autentice frăgezimea maturării. Piesele Carpathian Beef pot fi supuse unui proces natural – măiestria care înnobilează vita. Carnea este menţinută o perioadă de timp în condiţii controlate de temperatură, umiditate şi aer, pentru a dobândi frăgezimea perfectă pentru o friptură gourmet excepţională.

Află mai multe » Carnea maturată

Prospeţimea este primul criteriu după care judecăm carnea în galantare.

Cunoaştem acest lucru şi de aceea ambalăm produsele Carpathian Beef cu aceeaşi grijă cu care selectăm animalele şi piesele de carne.

Află aici cum facem şi de ce e importantă ambalarea.

Află mai multe » Ambalarea

Vă invităm alături de noi într-o călătorie de la furcă la furculiţă, pentru a descoperi carnea de vită autentic românească!